Tmi Antti Ussa

Etäkoulutus ja -ohjaus

Tilaa kouluttaja työpisteellesi etänä!

Koulutusaiheemme ovat tarjolla myös etäkoulutuksina, joissa koulutus tapahtuu haluamanasi aikana suoraan työpisteellesi Adobe Connect -etäyhteyden avulla. Osallistuja ei tarvitse muita välineitä kuin web-selaimen. Koulutus on henkilökohtaista yksilöopetusta, jossa kouluttajalla on etäyhteyden päässä vain yksi koulutettava. Koulutus voidaan siis räätälöidä omien tarpeidesi mukaiseksi tai se voi noudattaa avointen kurssien sisältöjä. Se voi muodostua esimerkiksi kahdesta kolmen tunnin mittaisesta etäopetusjaksosta ja niiden välillä omatoimisesti tehtävistä oppimistehtävistä tai se voi olla myös lyhyempi jakso. Koulutuksen hintaan sisältyy aina monipuolinen itseopiskelumateriaali (opetusmoniste harjoitustehtävineen).

Etäkoulutus voi olla myös lyhytkestoisempaa etäohjausta sovellusohjelmien käytössä esiintulevien ongelmien ratkaisemiseen.

Jos tarvitset etäkoulutuksen useammalle henkilölle tai ryhmälle, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Välineet

Etäkoulutusta varten et tarvitse mitään muuta kuin web-selaimen (mielellään Chrome). Etäopetuksen aikana kouluttaja jakaa oman näyttönsä koulutettavalle. Äänen ja videokuvan siirtoa varten tarvitset tietokoneen, jossa on mikrofoni ja/tai web-kamera. Tekniikan toimivuus testataan aina ennen etäopetuksen alkua.

Kurssit

Etäkoulutusta ja -ohjausta on tarjolla kaikista avointen kurssien aiheista.

Hinta

Hinnat alkaen 60 € / alkava tunti (+ alv 24%). Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä etäkoulutuksesta tai ohjauksesta!