Web-sivujen tekijöille ja ylläpitäjille!

Vastaatko organisaatiosi web-sivustosta tai sisällön päivittämisestä? Haluatko tehdä yrityksellesi yksilölliset kotisivut tai suunnitteletko materiaalin julkaisemista verkkoon? Tälle sivulle on koottu tietoa Sinulle soveltuvista välineistä ja kursseista. Valitse itsellesi sopivin kurssimix ja kehitä ammattitaitoasi!

Dreamweaver

Dreamweaver tarjoaa monipuolisen ja käyttötarpeisiin mukautuvan ratkaisun verkkosisältöjen tuottamiseen.

Dreamweaver: HTML5 ja CSS

Adobe Dreamweaver -ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen, mutta samalla monipuolisen tavan web-sivustojen ja muun verkkomateriaalin hallintaan ja toteutukseen. Kurssilla opitaan Dreamweaverin peruskäyttö alkaen sivuston luomisesta ja päätyen valmiin aineiston julkaisuun palvelimelle. Kurssin pääpaino on ns. koodauksessa eli opimme HTML5-rakenteenkuvauskielen ja CSS-tyylimäärittelyjen käyttöperiaatteet. Kurssi soveltuu hyvin myös muiden editorien kuin Dreamweaverin käyttäjille.

Katso Koulutuspalvelut-sivulta seuraavan kurssin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan!

Mainosbannerit web-sivuille

Teetkö mainoksia myös web-sivuille? Pelkän kuvan sijasta voit tehdä myös vuorovaikutteisia, vaihtuvia banneri-mainoksia, jotka toimivat myös älypuhelinten ja tablettien näytöillä. Vaihtuvanäyttöisillä bannerimainoksilla voit hyödyntää web-sivujen mainostilan tehokkaammin. Adobe Animate CC:llä teet HTML5-pohjaiset bannerimainokset helposti ja Photoshopillakin onnistuu vaihtuvien ruutuanimaatioiden luominen.

Mainosbannerit web-sivuille -kurssi

Kurssilla käytetään Animate CC- ja Photoshop-ohjelmia, mutta se ei edellytä niiden aikaisempaa käyttöä.

Katso Koulutuspalvelut-sivulta seuraavan kurssin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan!

Weebly-julkaisualusta ja Google-mainonta

Weeblyn julkaisualustalle on helppo perustaa yrityksen, organisaation tai yhdistyksen web-sivut. Voit rekisteröidä palvelun avulla myös oman domain-osoitteen. Kurssipäivän aikana teemme organisaation web-sivut julkaisua vaille valmiiksi. Omien kotisivujen markkinointiin verkossa voi käyttää monia eri kanavia. Kurssilla käsitellään erityisesti Googlen avulla tapahtuvaa markkinointia ja mainontaa.