Usein kysytyt kysymykset - FAQ

Tarvitaanko kurssille oma tietokone?

Kurssilaisten käytössä on kannettavat tietokoneet ohjelmistoineen. Oman koneenkin voi toki tuoda mukanaan, jos työskentelee mieluummin omalla ohjelmistoversiolla. Jos otat oman koneesi kurssille, ilmoita siitä meille ennakkoon, niin varaamme käyttöösi soveltuvan työskentelytilan.

Saako kurssin opetusmonisteen sähköisenä versiona?

Kurssin hintaan sisältyy monipuolinen sähköinen opetusmateriaali pdf-muodossa. Voit halutessasi tilata ilmoittautumisen yhteydessä opetusmonisteen myös perinteisenä neliväri-tulostettuna paperiversiona hintaan 16,50 € +alv 24%.

Saako kurssilla jaetun materiaalin itselleen kurssin päättyessä?

Kyllä. Harjoitustehtäviä ja muita esimerkkejä varten kannattaa mukaan varata muistitikku, jolle voi kurssin päätyttyä tallentaa kertyneen aineiston. Voit myös halutessasi tilata ilmoittautumisen yhteydessä muistitikun (12,50 € +alv 24%), jolle on tallennettu valmiiksi kurssin opetusmateriaali.

Onko lounasvaihtoehdoissa huomioitu myös ruoka-allergiat?

Ravintolan lounaslistalta löytyy aina vaihtoehtoja erilaisia ruoka-allergioita varten. Voit myös sopia ravintolan henkilökunnan kanssa tarkemmin asiasta. He auttavat mielellään kokoamaan sinulle sopivan annoksen.

Saako kurssin suorituksesta todistuksen?

Jos tarvitset kurssilta osallistujatodistuksen, pyydä se kurssin kouluttajalta. Todistus toimitetaan sinulle kurssin jälkeen sähköpostitse.